De samengestelde wedstrijd van zaterdag 7 juli 2018 in en het rond het mooie Balkbrug en het Reestdal is naar alle tevredenheid verlopen.

Dit keer vanaf een andere bijzondere Frans aandoende locatie

De deelnemers waren allen tevreden over de kwaliteit van de organisatie en de gebouwde hindernissen. Ook maakte een aantal natuurlijke hindernissen op het terrein van de familie ten Kate deel uit van het hindernistraject.
De wedstrijd bestond uit vaardigheidsproef ( kegeltjes rijden), dressuurproef, maraton (8 km) en een hindernissen traject, bestaande uit 6 hindernissen, inclusief een zeer fraai aangelegde waterbak.
De voorbereiding op een dergelijke wedstrijd kost weken werk dat door vrijwilligers van de menvereniging onder relaxte omstandigheden worden uitgevoerd. Nagenoeg ieder lid van de vereniging draagt een steentje bij.
Het is ieder jaar weer spannend of er voldoende deelnemers zijn. Overal in het land worden dergelijke wedstrijden georganiseerd. Wij zijn in ieder geval blij met het gestelde vertrouwen van de deelnemers en hopen hen volgend jaar in het eerste weekend van juli weer te mogen ontvangen.WEDSTRIJD WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR ONDERSTAANDE SPONSOREN;

Familie ten Kate

Familie Extercatte

En nog meer sponsoren

Volgende samengestelde wedstrijd is gepland op zaterdag 6 juli 2019.